Even voorstellen: Jeffrey van Gils

MAG IK MIJ VOORSTELLEN:

Ik ben Jeffrey van Gils, geboren en getogen Zoetermeerder. Na een lange zoektocht heb ik mijn eerste huisje in het Stadshart gevonden en daar woon ik nu met veel plezier. Dat plezier gun ik iedereen en mijn doel voor de komende vier jaar blij om dit voor alle jongeren en starters in onze stad mogelijk te maken. Want ergens met plezier wonen, begint met het hebben van een huis.

De afgelopen jaren heb ik mijn studie economie en bedrijfseconomie afgerond aan de Erasmus Universiteit. Als econoom snap ik dat de samenleving draait op de inzet van onze ondernemers en dat de overheid zich daar zo min mogelijk mee moet bemoeien.

Tot slot zet ik me in voor dé kerntaak van onze overheid, de veiligheid. Ik zal me blijven inzet en tegen malafide nachtclubs, tegen overlastgevende lachgas junkies en vóór een veilig gevoel in alle wijken. 

IK STA VOOR:

– Een stad waar je goed en betaalbaar kunt wonen;

– Minder regels voor inwoners en bedrijven;

– Een stad waar je met een veilig gevoel over straat kunt.

INTRODUCTIEVIDEO:

In deze korte introductievideo stelt Jeffrey zich aan u voor.

Total
0
Shares
Related Posts