Ik sta aan jouw kant

Ruimte geven.Grenzen stellen. De rust terugbrengen. Zodat we straks weer trots tegen elkaar zeggen: we hebben het goed voor elkaar in Nederland.

Voor mij draaien deze verkiezingen om jou. Deze verkiezingen gaan over al die mensen in Nederland die op 22 november een keuze gaan maken. Mensen die zich afvragen of de politiek hun problemen wel ziet. Of de politiek er wel voor ze is. Of de politiek en de overheid wel aan hún kant staan.

Tegen iedereen die keihard werkt en aan het einde van de maand toch wéér tussen potjes moet schuiven om de rekeningen te kunnen betalen: ik zie het. En ik sta aan jouw kant.

Tegen vrouwen die ’s nachts naar huis lopen met hun sleutelbos tussen de vingers als bescherming: ik zie het. En ik sta aan jouw kant. Tegen de mannen die niet meer hand in hand durven te lopen in hun eigen buurt: ik zie het. En ik sta aan jouw kant.

Dit zouden we in Nederland veel vaker tegen elkaar moeten zeggen. Zeg tegen je buren, collega’s, tegen iemand die het even moeilijk heeft: ik sta aan jouw kant, laten we dit samen gaan oplossen. Ik wil dat een ambtenaar straks tegen iemand die een fout heeft gemaakt zegt: hee, geen zorgen. Ik sta aan jouw kant. Om in Nederland weer tegen elkaar te kunnen zeggen: wat hebben we het hier goed voor elkaar.

Aan jouw kant,

Total
0
Shares
Related Posts