Jan Willem Schotel en Robbert Moree ontvangen koninklijke onderscheiding

Op 28 maart 2022 hebben VVD-ers Jan Willem Schotel en Robbert Moree een koninklijke onderscheiding opgespeld gekregen vanwege hun verdiensten in de gemeentepolitiek. Beide heren zijn benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.Op het stadhuis reikte burgemeester Michel Bezuijen de koninklijke onderscheidingen uit tijdens de laatste vergadering van de zittende gemeenteraad van Zoetermeer. Jan Willem Schotel en Robbert Moree zullen beiden niet terugkeren in de gemeenteraad. Lisette Meijer, de nieuwe fractievoorzitter Zoetermeerse VDD: ‘We zijn Robbert Moree en Jan Willem Schotel enorm dankbaar voor hun tomeloze inzet voor onze stad. We zijn trots op zulke actieve VVD-ers die echt van betekenis zijn geweest voor onze inwoners’.

Al sinds 2010 is Jan Willem Schotel actief in de Zoetermeerse politiek. Hij hield zich vooral bezig met groen, onderhoud en duurzaamheid in onze stad. Bezuijen: ‘Drie termijnen diende u de publieke zaak. U zette zich in op thema’s als energietransitie, duurzaamheid en ruimtelijke ordering. En vooral ook op groen. Weloverwogen en altijd heel bescheiden zette u zich in’.

Robbert Moree is ook sinds 2010 gemeenteraadslid in Zoetermeer namens de VVD. Robbert heeft een flinke staat van dienst bij de landelijke overheid en gebruikte zijn expertise onder andere om de decentralisaties van het sociaal domein in Zoetermeer in goede banen te leiden. ‘Nuchter, weloverwogen en zo nu en dan met een knipoog bracht u standpunten van uw partij over het voetlicht. En als commissievoorzitter wist u discussies tot de kern terug te brengen’, schetste burgemeester Bezuijen.

Total
0
Shares
Related Posts